Am fost hirotonit în anul 2002 de IPS Teodosie pe seama parohiei �Cuvioasa Paraschiva”, localitatea Cumpãna constanta, unde am rãmas pânã în prezent. Aici avem o bogatã activitate pastoralã din care puteti vedea câteva imagini alãturat.
Website Themes by furnici © Ciocan Tudor Cosmin
CiocanTudorCosmin research
SEE ALSO
INTRODUCTION
FORUM
14 OCTOMBRIE: CUVIOASA PARASCHIVA DE LA IASI

HRAMUL NOSTRU : 14 OCTOMBRIE
Hramul Bisericii noastre a devenit la Cumpãna un prilej de pelerinaj pentru cel puþin 1.000 de suflete care poposesc aici din multe pãrti ale judetului ca sã se închine înaintea reclei cu vesmintele Cuvioasei, aduse si donate bisericii noastre, ca si înaintea raclelor care însotesc de fiecare datã pe Cuvioasa de ziua sa, precum Sfântul Apostol Andrei, Sfântul MM Pantelimon, Sfintii Epictet si Astion sau alte sfinte moaste care se gãsesc la vremea respectivã în zonã si pot ajunge si la noi de hramul parohiei.

La Biserica noastrã au fost donate veºmintele Cuvioasei Paraschiva de la Iasi pe care le avem oferite spre închinare tuturor pelerinilor încã din anul 2011. De asemenea, am primit din 2012 si o mânecutã a Sfântului Dimitrie Basarabov în aceeaºi raclã.
Fotografii aduse de credinciosii nostri
PAROHII SI OBIECTIVE ECLEZIALE
Facultatea de teologie BUCURESTI
Facultatea de teologie ORADEA
Facultatea de teologie SIBIU
Facultatea de teologie IASI
Facultatea de teologie CONSTANTA
Facultatea de teologie GRECO-CATOLICA
Facultatea de teologie ARAD
Facultatea de teologie CRAIOVA
Facultatea de teologie TARGOVISTE
Facultatea de teologie ALBA-IULIA
Facultatea de teologie REFORMATA
Institutul PENTICOSTAL
Facultatea de teologie TIMISOARA
Facultatea de teologie ROMANO-CATOLICA
RECOMANDÃRI
pr. prof. dr. Adrian NICULCEA
preot in parohia Titan - Buresti
ACTIVITATE PASTORALÃ
Aºa sã ne ajute Dumnezeu!
alt FORUM studentesc
pentru studentii facultãti de teologie Constanta vã recomand cu cãldurã acest forum fãut de studenti si în special pentru studenti !
CENTRUL de Cercetãri Teologice
Interculturale si Ecumenice �Sf. Ioan Cassian” (C.C.T.I.E.), înfiintat în cadrul Facultãtii de teologie din Constanta...
Autorul site-ului:

Ciocan Tudor Cosmin
Preot creºtin-ortodox
Lector dr. la
Universitatea "Ovidius" Constanta
Facultatea de Teologie Sf. Ap. Andrei
»»»»
»»»»
»»»»
INTRODUCTION
SCURT ISTORIC
Parohia �Cuvioasa Paraschiva” din Cumpãna - Constanta ºi-a început constructia în anul 1995-1996; din 1998 familia Prandea ºi apoi continuatã de mine în anul 2011-2012. Gãsiti o parte din pictura muralã executatã de mine în cafasul Bisericii pe siteul meu de picturã muralã.

Încã din anul 2000 Parohia noastrã, în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului, cu Primãria localitãtii Cumpãna ºi Asociatia World Vision a reusit sã înfiinteze
o cantinã socialã pentru copii familiilor necãjite din localitate; initial am început cu cca. 10-12 copii, ajungând ca în prezent sã hrãnim zilnic pânã la 130 de copii. Oricine poate sprijini aceastã campanie este binevenit sã îºi aducã contribuþia printr-o donatie în bani sau în produse direct la cantina socialã. Vã multumim!


Avem totodatã si un
club sportiv, Blue dragons, primul si singurul club de GO din Dobrogea, infiintat în 2006 si al cãrui Presedinte sunt de atunci.
»»»»
»»»»
SLUJBE SI SERVICII RELIGIOASE
Ca orice Bisericã de mir, si Biserica noastrã oferã toatã gama de servicii religioase pentru credinciosii din parohia noastrã si pentru toti cei care poposesc pe aici.

Gãsiti alãturi conditiile Bisericii noastre pentru ca toate aceste servicii sã se desfãsoare dupã canoanele ortodoxe.
»»

»»

»»

»»

»»
Botezuri

Cununii

Sf. Liturghie

Sf. Maslu

Acatiste si Molifte
»»»»