Educatia religioasa pe care noi o facem studentilor în facultatile de teologie (precum si elevilor în liceele teologice) are ca obiect predarea (gr. "paradosis") unui bagaj minim de învataturi revelate despre Dumnezeu, lume si om, urmat apoi de modul cel mai eficient si mai potrivit de a marturisi (gr. martyria) aceasta învatatura în lumea de astazi atât de plina de prejudecatile ei moderne.

În aceasta pagina studentii Facultatii de Teologie Constanta vor gasi cursurile si materialele necesare pentru pregatirea examenelor, iar la booking vor gasi programarea examinarii, urmând ca dupa examinare sa gaseasca tot pe aceasta pagina rezultatele stradaniilor lor.
ARTICOLE PENTRU STUDENTI
Intocmirea unei lucrari - de seminar, de licenta, de dizertatie sau de doctorat - trebuie sã tinã mereu cont de o sumedenie de detalii, aparent dar deloc de neglijat daca vrei ca succesul sa fie de partea ta. Pentru aceasta ai nevoie si de indrumarile cele mai bune, si de cunoasterea ultimelor reglementari facute de forurile acreditate. V-am pregatit alaturi cateva indrumari sintetizate pentru intocmirea acestor acte.
Intocmire lucrari
DEPARTAMENTE SI SPECIALIZARI
Programul de studii de licentã al Facultatii de Teologie Ortodoxã ofera studentilor nostri specializarea principala T. Pastoralã functioneazã în cadrul Facultãtii de Teologie Ortodoxã si realizeazã cercetarea stiintificã aprofundatã a unor teme teologice din perspectiva pregãtirii unor absolventi cu o instruire solidã, cu posibilitatea continuãrii studiilor în cadrul ciclului II Bologna intr-o durata de 8 semestre, cursuri de zi, buget si taxã într-o proportie stabilitã anual. Exista, de asemenea, specializarea de T. Didacticã ce pregãteste cadre didactice pentru învãtãmântul primar, gimnazial si liceal, la disciplina Religie Ortodoxã pe durata de 6 semestre. Asistenta Socialã coopteaza cadre didactice universitare ale Facultãtii de Psiho-Sociologie si Asistent,ã Socialã pe parcursul a 6 semestre.

Pentru toate aceste specializari disciplinele
Teologie Dogmatica si Misiologie sunt obligatorii, in vreme ce Teologia fundamentalã este optionala, dar nu mai putin importanta.

Puteti sa va continuati studiile la oricare din cele 8 Masterate acreditate pe care le are Facultatea de Teologie constanteanã.
Website Themes by furnici © Ciocan Tudor Cosmin
CiocanTudorCosmin research
SEE ALSO
INTRODUCTION
FORUM
CALENDAR ACADEMIC SI CURSURI
T. PASTORALA

T. DIDACTICA

T. ASISTENTA SOCIALA
Cunoasterea lui Dumnezeu pe baza revelatiei divine, dar si cu ajutorul ratiunii naturale - acestea sunt instrumentele pe care le putem folosi din plin in studiul si cercetarea oferite de Teologia Dogmaticã si de Teologia fundamentalã. Pe de o parte avem Scriptura ce contine adevãrul inspirat de Duhul Sfant autorilor sfinti si Bisericii in genere, iar pe de alta avem cugetarile filosofice si cercetarile stiintifice care, in mod continuu, cauta sa ajunga in acelasi timp la adevarul absolut despre ceea ce vedem si ceea ce nu vedem inca.
LINKURI UTILE
ACADEMICs
»

»
Subiecte de Licenta

Ghid pentru alcatuirea lucrarilor stiintifice

Norme de redactare

Normele Academiei RO
»

»
»

»

»
»

»

»
M. SISTEMATICA

M. BIBLICA

M. ISTORIA CULTURII SI CIVILIZATIEI CRESTINE

»

»

»

»

»

»

Structura an univ 2013/14

Calendar examene

Cursuri C.T.C.

Conditii pentru absolvirea Cursului

ORAR 2013/2014

NORMA didactica 2013/14

VIATA ACADEMICA. CONTINUARE DE STUDII
Continuarea studiilor nu mai este de mult un lux, ci - datorita sistemului Bolognia II - a devenit o necesitate. Facultatea noastra.
Studiile universitare de doctorat sunt organizate pe domenii de doctorat in cadrul scolilor doctorale autorizate provizoriu sa functioneze sau acreditate. Domeniile de doctoratcare se organizeaza in cadrul IOSUD-UOC sunt: Filologie, Teologie, Biologie, Medicina, Medicina dentara, Istorie, Matematica si Inginerie civila.
Activitãtile administrative legate de desfãsurarea doctoratului în Universitatea Ovidius Constanta si de actiunile Institutului de Studii Doctorale se realizeazã de cãtre secretariatul Institutului de Studii Doctorale.
»

»

»

»
ADMITERE DOCTORAT

Sustinere publica a tezei

FORMULARE

REGULAMENTE DOCTORAT
Teologia pentru azi
Portalul Credo.ro
Portal creºtin-ortodox
Resurse filosofie -
descarcare free
Teologia pentru azi
Teologia pentru azi
BIBLIA ORTODOXÃ ON-LINE
Teologia pentru azi
FACULTATI DE TEOLOGIE
Facultatea de teologie BUCURESTI
Facultatea de teologie ORADEA
Facultatea de teologie SIBIU
Facultatea de teologie IASI
Facultatea de teologie CONSTANTA
Facultatea de teologie GRECO-CATOLICA
Facultatea de teologie ARAD
Facultatea de teologie CRAIOVA
Facultatea de teologie TARGOVISTE
Facultatea de teologie ALBA-IULIA
Facultatea de teologie REFORMATA
Institutul PENTICOSTAL
Facultatea de teologie TIMISOARA
Facultatea de teologie ROMANO-CATOLICA
REVISTE TEOLOGICE
Studii teologice
Basileia
TEOLOGIA - Arad
ARHIVA - Revista teologica
Studia Theologia Catholica
INTER - studii religioase
Mitropolia Ardealului
Analele teologice IASI
Orizonturi teologice - Arad
Jurnal teologic - baptist
Teologie si viata - Moldova
C.E.E.O.L - online library